ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Όπως σας έχουμε ξαναπεί και όπως θα έχετε κι εσείς διαπιστώσει, οι μεγάλες, σοβαρές και έγκυρες ειδήσεις για την πόλη του Χολαργού και κατ’ επέκταση τον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού βρίσκονται μόνο στο «μένουμε... Χολαργό!». Το αγαπημένο blog όλων των Χολαργιωτών, το τοπικό ενημερωτικό Μέσο σε Χολαργό   και   Παπάγου   με  τη
μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και τα περισσότερα μέλη από κάθε άλλο αντίστοιχο ιστότοπο. Σήμερα Σάββατο, λοιπόν, 28 Νοεμβρίου του 2015 και λίγες μόλις ημέρες πριν ανακοινωθούν επίσημα από τη Δημοτική Αρχή τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων Παπάγου-Χολαργού, το «μένουμε... Χολαργό!» σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε πρώτοι ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Μαζί για την Πόλη μας» του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, θα αντικαταστήσουν τους εν ενεργεία Αντιδημάρχους, δηλαδή τη Τζίνα Αρβανίτη-Φραγκή, το Θανάση Αυγουρόπουλο, το Θανάση Βαλυράκη, τη Βίκυ Νικάκη και τη Χρύσα Παρίση.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του «μένουμε... Χολαργό!», οι οποίες μένει να επιβεβαιωθούν, οι πέντε Αντιδήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού για το 2016 θα είναι η επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Παιδείας επί ημερών Νικολάου, Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, η για μία διετία Αντιδήμαρχος Καθαριότητας επί ημερών Ξύδη, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, η Μιμή Ρουφογάλη, η Λίλα Σουρανή και ο Γιώργος Τσουροπλής. Αθανασάκου, Τσικρικώνη και Ρουφογάλη προέρχονται από την εκλογική περιφέρεια του Χολαργού, ενώ Σουρανή και Τσουροπλής από εκείνη του Παπάγου, κάτι που σημαίνει ότι οι Αντιδήμαρχοι από το μικρότερο πρώην Δήμο αυξάνονται κατά έναν σε σχέση με το 2015, όταν την περιοχή των στρατηγών εκπροσωπούσε μονάχα η κ. Παρίση. Κατά μία, φυσικά, στις νέες Αντιδημαρχίες αυξάνεται και η γυναικεία εκπροσώπηση, με μοναδικό πλέον εκπρόσωπο του «ισχυρού» φύλου τον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, Γιώργο Τσουροπλή.


Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, Μιμή Ρουφογάλη, Λίλα Σουρανή, Γιώργος Τσουροπλής

Εδώ να σημειώσουμε ότι τον κ. Τσουροπλή στο ΔΟΠΑΠ αντικαθιστά ο Χολαργιώτης Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Σιαμάνης, με την αλλαγή αυτή να αποτελεί τη μοναδική τροποποίηση στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, αφού στις θέσεις τους παραμένουν τόσο οι Πρόεδροι ΔΟΠΑΠ και ΔΟΚΜΕΠΑ, Μιχάλης Τράκας και Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου αντίστοιχα, όσο και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ, Μαρία Δημητριάδου. Αμετάβλητη παραμένει και η διοίκηση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Πρόεδρο, Δημήτρη Οικονόμου, να συνεχίζει στη θέση του και για το επόμενο έτος.

Ουσιαστικά και μένοντας να ξεκαθαριστεί ποιον τομέα θα αναλάβει ο καθένας, ο Ηλίας Αποστολόπουλος κάνει αυτό που όλοι περίμεναν. Μια επικοινωνιακή και για πολλούς δίκαιη διαχείριση του -εκλεγμένου- δυναμικού της παράταξής του, προχωρώντας στους επόμενους, έχοντας ήδη «τιμήσει» τους προηγούμενους. Το σίγουρο είναι ότι... όλοι θα πάρουν και κανείς δεν θα μείνει με το... παράπονο, αφού αντίστοιχες αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν και κατά τα επόμενα τρία έτη θητείας της παρούσας Αρχής. Μένει απλώς να δούμε στο τέλος ποιοι θα έχουν κριθεί από τους Χολαργιώτες και τους Παπαγιώτες με θετικό και ποιοι με αρνητικό πρόσημο.

Ετικέτες ,