Τη Δευτέρα (3/8) η έναρξη της «Χολαργάρας»!

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν (2015-2016) ξεκινά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού. Το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο του Δήμου μας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Νίκου Νικολακόπουλου, αναμένεται να διεκδικήσει τη νέα περίοδο ό,τι του στέρησε η προηγούμενη. Και  δεν  αναφερόμαστε σε  κάτι
άλλο, πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ και του δικαιώματος συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Σε μια κατηγορία που ο ΟΦΧ λίγο έλειψε να βρεθεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν επίσης αποτελούσε μια από τις κορυφαίες ομάδες της πρωτεύουσας, αγωνιζόμενος μάλιστα στην τότε Δ’ Εθνική.

Έχοντας τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, χάνοντας την άνοδο για 5 βαθμούς αλλά και διαθέτοντας με διαφορά την καλύτερη επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα του ομίλου σε σύνολο 16 ομάδων, ο ΟΦ Χολαργού γνωρίζει το δρόμο προς την επιτυχία και πάνω σε αυτόν θα πορευτεί και τη νέα σεζόν.

Ήδη, η διοίκηση του συλλόγου, υπό την Προεδρία του γνωστού και παλαιού Χολαργιώτη επιχειρηματία, Κυριάκου Γεωργιάδη, έχει μεριμνήσει ώστε να διατηρηθεί το σύνολο του επιτυχημένου υπάρχοντος ρόστερ, το οποίο με δύο κατάλληλες και προσεκτικές προσθήκες αναμένεται να αποτελέσει, αν όχι το καλύτερο ρόστερ της επόμενης Α’ ΕΠΣΑ, σίγουρα ένα από τα καλύτερα.


Μάλιστα, η μία από τις δύο προσθήκες έχει ήδη πραγματοποιηθεί, με τον 32χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Κωνσταντάρα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη, να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΧ. Μια πολύ σημαντική κίνηση, αφού ο Κωνσταντάρας, πέρα από την εμπειρία και τις γνωστές ικανότητές του, έρχεται να δώσει και επιπλέον λύσεις σε μια ιδιαίτερα νευραλγική θέση.

Η δεύτερη προσθήκη, η οποία ακόμη βρίσκεται στα σκαριά, θα πρόκειται για «δεκάρι», δηλαδή για έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται επίσης σε μια ιδιαίτερη θέση, η οποία, πέρα από σημαντικές ικανότητες, απαιτεί κυρίως ταλέντο. Μην ξεχνάμε, πάντως, ότι πέρα από τις μεταγραφές, η -πρώτη- ομάδα θα στελεχωθεί και από ποδοσφαιριστές του εφηβικού τμήματος, στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας που διέπει τα τελευταία χρόνια το σύλλογο.

Αφετηρία όλων των ανωτέρω, λοιπόν, η Δευτέρα 3 Αυγούστου, με την πρώτη συγκέντρωση του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού να έχει οριστεί για τις 6.00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ» της οδού Φανερωμένης.

Εκτός από μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, το «μένουμε… Χολαργό!» εύχεται η σεζόν 2015-2016 να είναι και μια σεζόν γεμάτη… κόσμο, αφού η σπουδαία αυτή προσπάθεια που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στον ΟΦΧ αξίζει, πέρα από το χειροκρότημα των αθλητών προς την εξέδρα, το ακόμη πιο θερμό χειροκρότημα των ίδιων των φίλαθλων Χολαργιωτών. Ας είμαστε όλοι εκεί!

Ετικέτες , ,