ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη Β’ ΕΣΚΑ ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού!

Μπορεί να έχασε την απ’ ευθείας άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ από τον ΠΟ Αγίου Θωμά και την άνοδο μέσω μπαράζ από τον ΑΣ Παπάγου, ωστόσο, από την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού αποτελεί και επίσημα τη μία από τις δώδεκα ομάδες της Β’ κατηγορίας της Ένωσης Σωματείων     Καλαθοσφαίρισης
Αττικής, για την περίοδο 2015-2016. Ύστερα από την απόσυρση του ΑΟ Πεύκης από το επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, η διοργανώτρια αρχή κλήθηκε να τον αντικαταστήσει από τον 4ο της Β’ κατηγορίας, δηλαδή το ΓΣ Αμαρουσίου, με την κενή θέση των Μαρουσιωτών στην επόμενη Β’ ΕΣΚΑ να καλύπτεται από τον 4ο της Γ’ κατηγορίας, που δεν είναι άλλος από τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού!

Το χαρμόσυνο αυτό νέο ανακοινώθηκε στις «κιτρινόμαυρες» αθλήτριες το βράδυ της Παρασκευής (19/6) από την Πρόεδρο του συλλόγου, Μαρίσσα Αραπούδη, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στο «Αντώνης Τρίτσης». Μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν, λοιπόν, στη μικρότερη τοπική κατηγορία, το γυναικείο μπάσκετ της πόλης μας επιστρέφει σε υψηλότερο επίπεδο.

Για το λόγο αυτό, το ΔΣ, σε συνεργασία με το προπονητικό δίδυμο Σπύρου Γεωργουδάκη-Άρτεμης Στρατίκη, ετοιμάζει ήδη μερικές πολύ σημαντικές μεταγραφές, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον ποιοτικό ρόστερ. Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 24 Αυγούστου, με το Κύπελλο ΕΣΚΑ να ξεκινά τέλη Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ στις αρχές Οκτωβρίου.

Ετικέτες ,