Πύλη Διαμεσολάβησης από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στηρίζοντας έμπρακτα το θεσμό της Διαμεσολάβησης, ο οποίος εισήλθε στην ελληνική έννομη τάξη με το Ν. 3898/2010, ανακοινώνει τη δημιουργία της Πρώτης Πύλης Διαμεσολάβησης, η οποία θα περιλαμβάνει: α) δωρεάν παροχή πληροφοριών στους δημότες Παπάγου-Χολαργού για το θεσμό της διαμεσολάβησης και β) δωρεάν υπηρεσίες διαμεσολάβησης, τόσο για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες θα πρέπει να πληρούν     τα     κοινωνικά     και
οικονομικά κριτήρια που θα θέσει ο Δήμος, όσο και για τον ευρύτερο πληθυσμό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Για την υλοποίηση του εγχειρήματος αυτού, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού καλεί όλους τους διαμεσολαβητές του N. 3898/2010, δημότες Παπάγου-Χολαργού, να δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα, στέλνοντας τα στοιχεία τους στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: npapadogeorgaki@gmail.com.

Το ανωτέρω πιλοτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 8η Ιουνίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015, με σκοπό τη γνωριμία των πολιτών με το θεσμό της Διαμεσολάβησης και τη διάδοσή του στην κοινωνία ως εναλλακτικό τρόπο επίλυσης των διαφορών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πύλη Διαμεσολάβησης μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.dpapxol.gov.gr/e-politis/pili-diamesolavisis.html.

Ετικέτες ,