Προσλήψεις 20 ατόμων για την πυροπροστασία από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Στην ανακοίνωση της πρόσληψης έκτακτου προσωπικού, συνολικού αριθμού 20 ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του, προέβη ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.           Οι
ζητούμενες ειδικότητες είναι οι εξής:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο πρώτο μέρος του Ν. 3584/2007 (Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων) και ειδικότερα να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας:

1) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

2) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

3) Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο πρώτο μέρος του Ν. 3584/2007.

4) Υπεύθυνη δήλωση περί ποινικής καταδίκης, στερητικής ή επικουρικής δικαστικής συμπαράστασης.

5) Υπεύθυνη δήλωση για το κώλυμα 2μηνης ή 8μηνης απασχόλησης.

6) Και επιπλέον οι οδηγοί: Τίτλο σπουδών, Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας, κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός), έως τη Δευτέρα 22/6/2015.

Η ανακοίνωση πρόσληψης θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Ετικέτες ,