«Χρυσά» στις καρδιές μας τα κορίτσια του ΓΑΣ Χολαργού!

Με χαμόγελα στα χείλη τους, εμπειρίες στις βαλίτσες τους και ικανοποίηση στην καρδιά τους επέστρεψαν από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μινσκ της Λευκορωσίας τα κορίτσια του ανσάμπλ του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού. Η Μελίνα Δουλγερίδη, η Λέωνη Kablitz-Παναγιωτοπούλου,   η    Χαρά
Παπαγεωργίου, η Πολυξένη Ταλιέρη και η Φρόσω Χαρίτου, μπορεί να μην κατάφεραν να φτάσουν ως τον τελικό της διοργάνωσης, αξίζουν όμως όλες τους και η κάθε μία ξεχωριστά πολλά συγχαρητήρια, γιατί, με τη μόλις δίμηνη προετοιμασία τους για το υψηλό επίπεδο μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, κατάφεραν να σταθούν επάξια στον τεράστιο ανταγωνισμό των υπόλοιπων χωρών, που επί χρόνια κρατάνε τα σκήπτρα στη γυμναστική.

Το ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού, εκ μέρους των αθλητριών του και των οικογενειών τους, ευχαριστεί δημόσια το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, για την πρόταση έκτακτης επιχορήγησης του ΓΑΣΧ, για την οικονομική ενίσχυση της αποστολής της ομάδας  ανσάμπλ στο Μινσκ της Λευκορωσίας και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπως και το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη ψήφιση της πρότασης αυτής. Σύμφωνα με το ΔΣ του ΓΑΣΧ, το γεγονός αυτό αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της έμπρακτης στήριξης της Δημοτικής Αρχής στον ερασιτεχνικό αγωνιστικό αθλητισμό της πόλης μας.

Ακόμη, ο ΓΑΣΧ ευχαριστεί όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής που, σε ένα ακόμη δείγμα αλληλεγγύης και υγιούς σχέσης των τοπικών σωματείων Χολαργού και Παπάγου, πήραν την πρωτοβουλία και συνυπέγραψαν την ανοιχτή επιστολή προς το Δήμο, ζητώντας του να στηρίξει οικονομικά την αποστολή του ΓΑΣΧ.

Το «μένουμε… Χολαργό!», το δημοσιογραφικό Μέσο όλων των Χολαργιωτών, συγχαίρει για άλλη μια φορά τις ήδη επιτυχημένες αθλήτριες του ΓΑΣΧ και τη διοίκηση του Συλλόγου και τους εύχεται σύντομα να βρεθούν και στην κορυφή της Ευρώπης!

Ετικέτες ,