Γεωργουδάκης και Στρατίκη στον πάγκο του ΑΚΟ Άρη Χολαργού!

Ο Σπύρος Γεωργουδάκης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Θανάση Αδαμόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΑΚΟ Άρη Χολαργού. Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της πόλης μας ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή των ακαδημιών της αντρικής ομάδας, του ΚΟ Χολαργού, παραδίδοντας         έτσι          τα
προπονητικά ηνία σε ένα γνώριμο, νεαρό και φιλόδοξο πρόσωπο. Ο Σπύρος Γεωργουδάκης, πέρα από την παρουσία του στα τμήματα υποδομής του ΚΟΧ, τα οποία θα συνεχίσει να υπηρετεί παράλληλα με την παρουσία του στον ΑΚΟ Άρη, έχει διατελέσει και βοηθός προπονητή στην αντρική ομάδα του ΑΟΚ Σπάτων (2010-2011), προπονητής του παιδικού τμήματος στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού (2013-2014), βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας του Εθνικού Ελληνορώσων (2014-2015), ενώ στις 30 του περασμένου Δεκέμβρη οδήγησε το παιδικό τμήμα του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού στην 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, στο τουρνουά Christmas Basketball Cup 2015, που διεξήχθη στο Λουτράκι.

Βοηθός του Σπύρου Γεωργουδάκη στον πάγκο του ΑΚΟ Άρη θα είναι η αρχηγός της ομάδας, Άρτεμη Στρατίκη, η οποία ωστόσο θα συνεχίσει να ενισχύει το σωματείο και αγωνιστικά. Πρόκειται για ένα «παιδί του Χολαργού», το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, από όπου αποχώρησε το 2004, για να επιστρέψει το 2012. Η Στρατίκη έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα στα Βριλήσσια, το Γαλάτσι, την Αμαρυλλίδα, τον Προμηθέα και την Παραλία Πατρών, ενώ από το 2012 αποτελεί ξανά αναπόσπαστο μέλος του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, όντας παίκτρια του γυναικείου τμήματος, προπονήτρια των Κορασίδων και των Παγκορασίδων και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής. Μάλιστα, μετρά ήδη στο ενεργητικό της τη φετινή μεγάλη επιτυχία της ανόδου του τμήματος των Κορασίδων, στην Α’ κατηγορία της Αθήνας.

Ετικέτες ,