Στον τόπο διαμονής τους θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες

Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των ετεροδημοτών, εξέδωσε την Τετάρτη ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. Σε αυτή, γίνεται γνωστό, μεταξύ άλλων, πως οι ετεροδημότες και οι νέοι εκλογείς από μεταδημότευση,
θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο διαμονής τους, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση-ενημέρωση από πλευράς Δήμου, έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των πολιτών, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους του για τα παρακάτω:

Οι ετεροδημότες και οι νέοι εκλογείς από μεταδημότευση, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο διαμονής τους, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, αλλά και όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση για μεταδημότευση έως 31 Οκτωβρίου 2014, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών και την εκλογική νομοθεσία.

Οι αιτήσεις των ετεροδημοτών που έγιναν μετά την 31η Οκτωβρίου 2014, δεν ισχύουν και θα ψηφίσουν όπου ψήφισαν στις εκλογές του 2012.

Ετικέτες ,