ΤΙΓΚΑΣ: «Είμαι στη διάθεση κάθε φίλου του "μένουμε... Χολαργό!"»

Με αφορμή σχόλιο φίλου του «μένουμε… Χολαργό!», στο πρόσφατο θέμα της πρότασης του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού», Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, για μετονομασία των πλατειών Ευρώπης και Κύπρου, σε Σοφοκλή Μαντά και Βασίλειου Μπλαδένη αντίστοιχα, επικοινωνήσαμε με τον κ. Τίγκα, για να μας κάνει το δικό του σχόλιο. Θυμίζουμε πως ο φίλος του «μένουμε… Χολαργό!» είχε αναφέρει πως, ενώ δρόμοι όπως η Δαρδανελλίων συνεχίζουν να τυγχάνουν της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής και
ενώ η αναμονή των αστικών λεωφορείων από και προς το Μετρό στις στάσεις του Χολαργού αγγίζει τη μία ώρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι προτείνουν και αναδεικνύουν θέματα δευτερεύουσας σημασίας, που ίσως και να μην ενδιαφέρουν τον περισσότερο κόσμο.

Ο κ. Τίγκας, από τη μεριά του, τονίζει πως ο φίλος του «μένουμε… Χολαργό!» και συνδημότης μας, έχει δίκιο και είναι στη διάθεσή του για ανάδειξη των θεμάτων που τον απασχολούν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν οφείλουμε την απόδοση τιμής σε όσους έδωσαν και την ψυχή τους για το καλό του Δήμου τους.

Αναλυτικά, η απάντηση του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα προς τον αναγνώστη μας, έχει ως εξής:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο συνδημότης μας έχει δίκιο. Στα θέματα αυτά υπάρχει τρομερή ολιγωρία από πλευράς προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Υπάρχει η προσμονή ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα ενδιαφερθεί για τα θέματα αυτά.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν και την ψυχή τους για το Δήμο τους. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι, τόσο ο αείμνηστος Σοφοκλής Μαντάς, όσο και ο αείμνηστος Βασίλειος Μπλαδένης, δικαιούνται την τιμή αυτή, για όλα όσα έπραξαν.

Στον καλό φίλο του “μένουμε… Χολαργό!” και συνδημότη μας, θέλω να πω πως έχει απόλυτα δίκιο και του δηλώνω πως, εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ μαζί του, ώστε να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε μαζί το θέμα που τον ενδιαφέρει. Είμαι στη διάθεσή του, όπως και στη διάθεση κάθε φίλου του “μένουμε… Χολαργό! και όλων των συνδημοτών μας».

Ετικέτες , ,