Με νέο... λουκ το «Μαρκ Μαρσώ» το 2015!

Υπογράφηκε τη Δευτέρα (29/12) η σύμβαση επισκευής και συντήρησης του Δημοτικού Σταδίου «Μαρκ Μαρσώ» της οδού Φανερωμένης, μεταξύ του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου και της ανάδοχης εταιρείας. Το έργο θα κοστίσει 12.595,20
ευρώ και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα και μετά από σχετική ενημέρωση που παρείχε στο «μένουμε… Χολαργό!» η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Ποιότητας Ζωής, Τζίνα Αρβανίτη, πρόκειται να συντηρηθούν οι πυλώνες φωτισμού του γηπέδου, ο αύλακας περιμετρικά του στίβου και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ τα αντίστοιχα στην οροφή της μάντρας του οικοπέδου θα αφαιρεθούν εντελώς.

Ακόμη, ειδικός χώρος θα δημιουργηθεί στην εξέδρα για τους φίλους των φιλοξενούμενων ομάδων, προκειμένου να μην έρχονται σε επαφή με εκείνους των συλλόγων του Χολαργού. Στο έργο δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων, ούτε η δημιουργία δημοσιογραφικών θεωρείων, ενώ και ο χλοοτάπητας μένει, προς το παρόν, ως έχει.

Με την περάτωση των εργασιών αυτών, πάντως, το «Μαρκ Μαρσώ» θα χαίρει της πλήρους αδειοδότησης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έτσι δεν θα ελλοχεύει ξανά ο κίνδυνος του… λουκέτου, στο κύριο ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης και του Δήμου γενικότερα. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τη σύμβαση, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο χώρος θα μπορεί να χρησιμοποιείται, στο μέτρο του δυνατού.

Ετικέτες , , ,