Αλλαγή προπονητή στον ΚΟΧ

Ο νέος τεχνικός του ΚΟ Χολαργού, Νίκος Χατζηπανηγύρης
Ακριβώς μία εβδομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού, έστω και για λίγο, έμεινε χωρίς προπονητή! Και αυτό, διότι, ο τεχνικός του ΚΟΧ, Σάββας Κατσούνης, αποχώρησε από το σύλλογο, για να αναλάβει τα ηνία του
Αετού. Ο Αετός, ομάδα του κέντρου των Αθηνών, προβιβάστηκε πέρσι από τη Β’ Εθνική στην Α2, τη δεύτερη δηλαδή τη τάξει κατηγορία της χώρας και το δέλεαρ της πρότασης για το Σάββα Κατσούνη ήταν, αν μη τι άλλο, μεγάλο.



Ωστόσο, για να οδηγηθούν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, έπρεπε να υπάρξει ένα… ντόμινο αποχωρήσεων, από πάγκους και άλλων ομάδων. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή, Θανάση Παπαχατζή, για να τον διαδεχθεί ο πρώην τεχνικός του Χολαργού, Κώστας Παπαμάρκος, ο οποίος μέχρι σήμερα βρισκόταν στον πάγκο του Αετού. Ο σύλλογος του Αετού, με τη σειρά του, κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Σάββα Κατσούνη, με αποτέλεσμα η ομάδα της πόλης μας να μείνει χωρίς προπονητή.


Όχι για πολύ, όμως, αφού οι άνθρωποι του ΚΟΧ κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και τον τεχνικό του, Νίκο Χατζηπανηγύρη, αναπληρώνοντας άμεσα το πιο σημαντικό κενό που θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε μία ομάδα, λίγες μάλιστα ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ετικέτες , ,