Θέα από το... Ρουφ γκάρντεν για τον ΟΦΧ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο ΟΦ Χολαργού, επικρατώντας άνετα με 4-0 του Ρουφ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ. Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στους Αγίους Αναργύρους, επί της τοπικής Ελπίδας, οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα συνέχισαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο
ουδέτερο -λόγω περσινής τιμωρίας- γήπεδο της Λυκόβρυσης και με το δύο στα δύο, συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της μεγαλύτερης κατηγορίας της Αθήνας.


Δύο από τα τέσσερα τέρματα επιτεύχθηκαν από τον Αχιλλέα Παπαευθυμίου, ένα από το Χριστόφορο Μαντζάνα, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Νίκου Κετσετζόγλου, ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Πλεμμένου.


Να σημειωθεί πως οι φίλοι του ΟΦΧ θα αργήσουν κι άλλο να δουν την ομάδα στο πρωτάθλημα αγωνιζόμενη στη φυσική της έδρα, το «Μαρκ Μαρσώ», καθώς ακολουθούν δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις, την επόμενη αγωνιστική στην Αργυρούπολη και τη μεθεπόμενη στην Πεύκη. Ωστόσο, το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο γήπεδο της οδού Φανερωμένης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/10, στις 16:00, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, με την ομάδα της πόλης μας να υποδέχεται σε νοκ άουτ ματς το ΓΣ Καισαριανής, ομάδα της Β' κατηγορίας.


Για το Χολαργό αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Νικολάου, Κώστας Ψάλλας, Νίκος Ταράτσας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σπύρος Στεργιάκος, Χριστόφορος Μαντζάνας, Παναγιώτης Πλεμμένος, Νίκος Κετσετζόγλου, Αχιλλέας Παπαευθυμίου, Παναγιώτης Καζάκος, Κώστας Χάλος, Νεκτάριος Ζώης και Βασίλης Τζέλης.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική)
1) Χολαργός 6 (6-0)
2) Αγία Παρασκευή 6 (3-0)
3) ΓΣ Αργυρούπολης 6 (3-0)
4) Διάνα Ηλιούπολης 4 (2-1)
5) ΑΟ Αιγάλεω 4 (4-1)
6) Κολωνός 4 (1-0)
7) Χαραυγιακός 4 (3-1)
8) Δόξα Βύρωνα 3 (2-1)
9) Άγιος Ιερόθεος 3 (1-3)
10) Άγιοι Ανάργυροι 2 (2-2)
11) Ιάσων 1 (1-2)
12) Πεύκη 1 (0-2)
13) Ακάδημος 0 (0-3)
14) Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 0 (0-3)
15) Θύελλα Αγίου Δημητρίου 0 (0-4)
16) Ρουφ 0 (0-5)

Στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα του «Athens Flying Week», στο Τατόι

Ετικέτες ,